Wednesday, October 7, 2009

Bermula di sini. . .

ALHAMDULILLAH.... hari ini dapat jugak aku post beberapa gambar dan cite2 terbaru.. moga2 masih dalam 'mood' raya... huhu... syawal kali ini penuh bermakna buat diri ku..buat keluarga aku.... di kesempatan ini... aku nak ucap....

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI.. MAAF ZAHIR BATIN...

kepada semua kawan2 yang mengenali diri ini..salah silap harap di maaf kan...






































Bermulanya episod baru dalam hidup ku yang bergelar seorang wanita.... alhamdulillah juga, majlis yang di rancangkan telah berjalan lancar..dengan izin dariNYA...maka sah lah aku bergelar tunangan orang...belum nek status 'puan' lagi...hihi...

*********************

Doa kami..semoga ikatan pertunangan ini kekal hingga ke jinjang pelamin...tempoh pertunangan ini orang kate tempoh untuk berkenal-kenalan..walaupun dah lame kenal..tapi.. masa bertunang ni, orang kate banyak dugaan dan cabarannya...semoga kami sama2 tabah dalam menempuh dugaan..sama ada dari dalaman mahupun luarannya....

**********************

Kadang2 bile di fikir2kan...takut juge la..bakal nak menghadapi alam baru ni...dah biasa sorang2.. bebas je ke mana nak pergi..ttbe dah kene buat semua utk 2 orang...ai...banyak nak kene belajar ni...belajar degree ni pon x abes lagi..hikhik...

*****************

Apa2 pon..semua orang mesti mengimpikan hidup berkeluarga jugak..nak ada keluarga yang bahagia...cume yang bezanya cepat atau lambat...

***************************

Hum....semoga majlis pernikahan dan perkahwinan yang bakal berlangsung berjalan lancar.. semoga mendapat keberkatan dariNYA....


"Ya ALLAH...permudahkanlah segala urusan kami...berkatilah majlis kami..rahmatilah hidup kami...limpahkanlah rezeki kepada kami dan ke atas keluarga kami..serta berkatilah rezeki yang telah engkau berikan kepada kami.....amiiiiinnn...."

6 comments:

WhoSign said...

sape gerangan tunangnya tu? tak de gambar die?

zaim najmie said...

cam xcaye yg name blog kite hampir suruper??? such a coincidence!!!!!!

aziee said...

oo..ye ke..xpe..hampir je..x serupe kan...huhu..
agak nye tajuk entry kali ni same kot eh..huhu..

wan_hafi said...
This comment has been removed by the author.
wan_hafi said...

tunang xbgtau aku pn..nway, tahniah..
i'm so hepy for u,dear..
ko nye tunang name amir ke?..
bkn husin eh?

WhoSign said...

a'a kan.. amir eh? bkn husin?
eh.. jap2.. apa name penuh tunang nye tu? huhu..